• 11 July - 01 August
  • 08 August - 29 August
  • 05 September - 26 September
  • 03 October - 24 October
  • 31 October - 21 November
  • 28 November - 19 December
  • 26 December - 26 December

Parijs 1453

F

rankrijk heeft net de 100 jarige oorlog met Engeland achter de rug. Het land ligt in puin. Lodewijk XI is aan de macht. Zijn omschrijving: ‘de ergste koning die Frankrijk ooit gekend heeft’. Lodewijk XI wist zijn vijanden te vangen in duistere zaakjes. De ene keer steunde hij de opstandelingen, de andere keer hun onderdrukkers. Dan kocht hij weer een tegenstander om, om daarna diezelfde tegenstander weer een kopje kleiner te maken. Sluipmoordenaars deden goede zaken, maar het zou nog beter voor ze worden.

Vier sluipmoordenaar-organisaties zijn jarenlang actief geweest in Frankrijk tijdens de 100-jarige oorlog: De Night-crows, de Pacers, de Clan Arc Fins en de sekte der Nizari’s. Onafhankelijk van elkaar, zonder het van elkaar te weten, krijgen ze opdrachten politieke tegenstanders in alle stilte te doden. Het maakten de groepen niet uit wie de opdrachtgevers waren, als er maar met goud binnen kwam.

Spot the Assassin    by PariahBlue

Nu de oorlog voorbij is, stromen de opdrachten voor deze sluip-moordenaars binnen. Hier een beetje spioneren, daar een tegenstander doden. De organisaties doen gouden zaken, maar de situatie is aan het veranderen: De sluipmoordenaars zijn niet langer meer hun eigen leven zeker….

Jullie zijn leden van één van deze vier organisaties. Jullie worden betaald in goud voor iedere opdracht die jullie goed uitvoeren. De beste organisatie zal het meeste goud verdienen. Wie de beste is? Dat bepalen jullie zelf en de inhoud van jullie schatkist. De opdrachten zullen jullie krijgen via tussenpersonen, leden van Het Broederschap. Hun opdrachtgevers houden ze geheim, maar voeren jullie je opdrachten goed uit, dan zullen zij jullie betalen.