• 11 July - 01 August
  • 08 August - 29 August
  • 05 September - 26 September
  • 03 October - 24 October
  • 31 October - 21 November
  • 28 November - 19 December
  • 26 December - 26 December

De oppermagiërs hadden het druk, zo druk zelfs dat ze geen tijd hadden om jullie op de hoogte te houden. Beter laat dan nooit: het verslag van dag 6

Vandaag waren we zoals gewoonlijk veel te vroeg wakker. Toen Marte ons eindelijk los liet en we de tent uit mochten, begonnen we met een OCHTENDDUIF!

Daarna gingen we ontbijten en vertrokken we richting Leiden voor de plundertocht, om vervolgens bij de Mac te eten en snoep te kopen bij de Jamin. Bij de AH hebben we hamburgers gekocht voor ons avond eten. Uiteindelijk gingen we terug naar de Kaag waar we heeeeeeerlijk hebben gegeten, hopelijk vond Schaapie (Jochem), dat ook. Nu is mijn bak aan het afwassen terwijl ik dit logboek schrijf. Net kwamen ze (mijn bak) binnen als gekke en schreeuwde: TENTEN CONTROLE OVER 5 MINUTEN!!!. Verder heeft de leiding belooft dat we kippenvleugeltjes gaan eten en hebben zij een ratatta trap gezet.

Groet,

ZWARTE TOREN

De Witte Torens schreven het volgende:

Hallo minions,

Vandaag was het echt een leuke dag. We gingen vandaag naar Leiden! De weg naar Leiden was ook leuk, want we hadden muziek voor de sfeer. Toen we aankwamen hadden we 2 uur om inkopen te doen voor onszelf en het avondeten. Eerst gingen we naar de Mac, ik had kipnuggets gekocht. Hierna gingen we naar de beste winkel: de Jamin. Hier was echt de beste deal ooit, namelijk 1 marshmallow koste 1,75, maar 2 koste 1 euro! (*toevoeging achteraf: het ging om een zak marshmallows, niet 1 losse marshmallow). Nou… iedereen had weer snoep en toen gingen we naar de AH om ons avondeten te kopen. Ter plekken hebben we besloten dat we shoarma gaan eten. Hierna gingen we terug naar de Kaag om ons eten te koken. Het bleek dat de leiding hetzelfde idee had, en ook shoarma ging eten en het was ook nog eens heel lekker.

shoarma