No Calendar Events Found or Calendar not set to Public.

Beste ouders,

Aanstaande zaterdag is de regiospeldag en dan verzamelen we allemaal in Amstelveen. Het is hetzelfde terrein als voorgaande jaren, dus het is weer lastig te vinden. Het is in het scoutcentrum in Amstelveen (doordeweeks Guus Kieftschool) en het adres is: Amsterdamseweg 378 - 380, 1182 HS Amstelveen. Het scoutcentrum zit niet direct aan de weg, maar je moet eerst een klein weggetje naar beneden (waar geen/nauwelijks bordjes staan) voordat je bij een groot veld komt met wat bomen en enkele clubhuizen. 

Om 10 uur wordt er geopend, dus voor degenen met uniform, doe hem aan! Dat betekent dat iedereen er wel iets voor 10 uur moet zijn. Let trouwens ook op het feit dat het erg lastig parkeren is. Op het terrein zelf kan je niet met de auto komen en langs de amsterdamseweg is het vaak lastig om een plekje te vinden. Houdt daar dus rekening mee. 

Het duurt tot 15:00, dan mag iedereen daar weer opgehaald worden. 

Iedereen moet een lunchpakketje en droge kleren meenemen. Buiten het lunchen om krijgen de kinderen nog wel wat lekkers en wat drinken. 

Het weekendje is twee weken later en het thema is: Indiana Jones. Het weekendje zal dus in het thema van film en avontuur staan. Op zaterdag zullen we dan ook een speurtocht door het Amsterdamse Bos doen. Daar moeten we dan nog wel komen, dus wie kan er heen rijden rond 11:00 en wie kan er terug rijden rond 15:00 (op zaterdag)? Meer informatie zal spoedig volgen. 

De avond voor het weekendje (14 juni) is er een Algemene Ledenvergadering (ALV), waar iedereen (de ouders in jullie geval) voor is uitgenodigd. Aansluitend aan de ALV is er een informatie/vragenavond voor het zomerkamp (andere zaken mogen ook besproken worden). De vergadering vangt aan om 20:00 en zal zo spoedig mogelijk afgelopen zijn, maar niet later dan 22:00 (hoogstwaarschijnlijk). 

Aangezien wij nog niet genoeg activiteiten de komende tijd hebben, zal er op 30 juni een vossenjacht in Badhoevedorp zijn samen met de Baden Powelgroep (de andere Badhoevedorpse Scoutinggroep). Dit duurt van 14:00 tot 17:00 en komt in plaats van de dolfijnenopkomst. Graag hoor ik van iedereen of hij/zij daar wel/niet bij is! 

Verder ontvang ik graag nog van iedereen die nog niet betaald heeft voor de regiospeldag €4 en voor het weekendje €15. Ook nog het verzoek om de enquete in te vullen voor vrijdag, zodat de eerste resultaten op de ALV gepresenteerd kunnen worden. 

Namens de dolfijnenleiding,

Pirel