No Calendar Events Found or Calendar not set to Public.

Het weer is sinds de eerste dag stukken verbeterd, al komt de zon maar op sommige plaatsen door het dichte bladerdek heen. Gelukkig staat het bankje voor het clubhuis in de zon, dus kan dit verhaaltje lekker in de zon geschreven worden. 

De dag begon met een lekker ontbijtje, waar het vorige verhaaltje is afgelopen. Na het ontbijt zijn er prachtige ridderhoedjes gemaakt die op onderstaande groepsfoto zijn te vinden: 

ridders-jonkvrouwen-groepsfoto

Verder is er gedurende de dag veel gespeeld in de hut, die de kinderen zelf gemaakt hebben. Ook hebben we ridderspellen gedaan, namelijk koekhappen, ringsteken, malienkolder hangen (spijkerbroek), spijkerpoepen, driebenenrace, eieren overgooien, etc. Daarna is er ook nog een speurtocht geweest, die door een groepje zelfs rennend is afgelegd. 

Het delicate diner bestond uit patat, hamburger en doperwten met wortels. Als toetje was er dan wel weer een gezonde appel. 

Na het eten is er uiteraard gespeeld met de hut, maar er is ook een film gekeken. En in het donker is er zelfs nog het dierengeluidenspel gedaan. De kinderen moesten daar in een bepaalde volgorde de dierengeluiden die de verstopte leiding maakten herkennen en opzoeken. Hier in het bos is het wat donkerder dan in de park achter het clubhuis in Badhoevedorp, dus veel kinderen vonden dat erg spannend. 

Toen was het tijd om te gaan slapen en dat ging erg snel bij veel kinderen. De volgende ochtend (vandaag) was het wel wat later dan normaal opstaan, namelijk 9:00. Vandaag hebben we ook allerlei spelletjes gedaan in het bos, maar natuurlijk ook gespeeld in de hut. 

Zometeen staan er overheerlijke wraps op het menu, dus dat wordt smullen!