No Calendar Events Found or Calendar not set to Public.

Geen van de dolfijnen is naar huis gegaan, dus dat is een goed teken! De ouders hebben de nodige was meegenomen en schone gebracht, zich verbaasd over de troep of redelijk opgeruimde tenten en sommige hebben meegedaan aan een roeiwedstrijd. De roeiwedstrijd werd gelukkig gewonnen door de leiding, daarna het kader van de zeeverkenners (persoonlijke vete...) en als laatste de twee boten met ouders.

Zoals de kinderen zeiden:

Gisteren gingen we zeilen met de zeeverkenners, dat was heel leuk. We gingen spelletjes op eilandfen spelen, toen hadden we alle posten gehad en gingen we terug. (Leonard)

Na het zeilen gingen we vrij spelen. Daarna gingen we p[annenkoken eten, toen kwamen de ouders, dat was leuk. Toen de ouders er waren gienen we een roeiwedstrijd houde. (Jordi)

Daarna gingen de ouders weg het was een pijnlijk afscheid. (Sven)

Daarna gingen we naar het kampvuur, Otak had de kleuren van Zwarte Dirk gestolen. Einde. (Guus)

Na afloop waren de kinderen nog erg druk door al het suiker van al het lekkers dat de ouders hadden meegenomen. Gelukkig hield dat al snel op toen we bij het kampvuur zaten, zodat ze daarna snel naar bed konden.

Vandaag gaan we naar Leiden waar het zakgeld aan mooie dingen zoals speelgoed en snoep kunnen uitgeven. Natuurlijk bekijken we nog even wat highlights van de stad.