No Calendar Events Found or Calendar not set to Public.

Gelukkig is het weer nog steeds erg mooi, we zijn helaas wel al bijna door onze voorraad limonade heen, omdat iedereen continu aan het drinken is. Dit is natuurlijk wel een goed ding.

De tweede dag na het ontbijt startte met een mooi 'CWO oefenen voor beginners'. Onder leiding van Pirel en Balder (die ook nog wat CWO te leren heeft) gingen de kinderen die nog niet eerder mee waren geweest op het zomerkamp even lekker zeilen op het Joppe. Ondertussen zouden de andere kinderen theorieles krijgen, maar niets was minder waar. Ze gingen namelijk de kampdoop voorbereiden. Een parcours inclusief bezoek aan Neptunus voor de kinderen die nog niet eerder met de dolfijnen op kamp waren. Ook Balder was voor het eerst mee op het kamp, die moest ook eraan geloven. Het parcoursje moest geblindoekt gedaan worden en onder begeleiding van een andere dolfijnen werder er wat obstakels overwonnen. Bij Neptunus moest het eten en drinken van de diepe zeeën gegeten en gedronken worden. Ook kreeg iedereen daar zijn doopnaam te horen. 

's Middags zijn de shirts beschilderd, kaartjes richting het ouderfront en nog lekker wat gezeild. Het avondeten (hamburgers, doperwten en aardappelpuree) ging er toen wel goed in. Ook hier hebben de kinderen mooie verhaaltjes over gemaakt.

We werden wakker, toen gingen we ontbijten. Na het ontbijt gingen we zogenaamd CWO zeilen. Op een gegeven moment gingen we terug naar de steiger. (Jordi)

Toen de kinderen die werden gedoopt aankwamen waren sommigen erg verrast, maar ze hadden geen tijd om verrast te zijn, want ze kregen meteen blinddoeken om. (Leonard)

Ik kreeg een blinddoek om en ik was een beetje zenuwachtig, we moesten een vet lange hindernisbaan afleggen. (Sven)

Alle kinderen die werden gedoopt moesten bij Neptunus een hapje eten en een slokje drinken. Onze nieuwe leiding Niels (Balder) vond het met name niet zo lekker.  (Lucas)

We gingen zeilen. In de boot werden de taken verdeeld, zo moest ik achter het roer. Toen we terugkwamen gingen we eten. (Guus)

Zeilen op zondag