No Calendar Events Found or Calendar not set to Public.

Afgelopen weekend werd het clubhuis van de Leeghwatergroep overspoeld door smurfen! Dit waren kleine smurfen (Dolfijnen) en vanaf zaterdag nog wat kleinere smurfen (Bevers). Gelukkig waren er ook nog wel wat grote smurfen (leiding) om de smurfenboel bij elkaar te smurfen. 

Groepsfoto smurfenweekend

Tijdens het weekend is heel wat afgesmurft, smurfen in het dolfijnenlokaal, beverlokaal, zeeverkennerslokaal en het park. Zo is er een gigantisch smurfendorp geschilderd (zie het filmpje onder), zijn er smurfenmutsen genaaid/geniet en zijn ze in het donker op zoek gegaan naar smurfin. Gargamel was ook op zoek naar haar, maar gelukkig hadden de andere smurfen haar eerder gevonden. Dit was wel met de hulp van lichtgevende balonnen in het park. De andere avond hebben we het smurfengeluidenspel gedaan, de leidingsmurfen hadden zich verstopt in het park en ze maakten ieder een ander geluid. De kleine smurfen moesten hen vinden. 

Smurfencupcakes

Het eten was zaterdag uiteraard ook in het smurfenthema: blauwe spaghetti! Als toetje hadden we ontzettend gafe cupcakes, gemaakt door de moeder van smurf Nathan, die zie je ook in de foto. Zondag hebben we nog in het smurfenwater van het zwembad ons laatste beetje energie kwijtgeraakt, zodat iedereen thuis lekker kon gaan smurfen. 

Bekijk de foto's van het weekendje hier: link