Leeghwatergroep

Speurtocht
Het bever- en dolfijnenweekendje was een groot succes! De dolfijnen kwamen vrijdagavond al om echte Indiana Jones-hoeden te maken, Indiana Jones-raadsels op te lossen en spannende spellen in het park te doen. De bevers kwamen zaterdagochtend en na het neerleggen van de bedjes werd afgereisd naar het Amsterdamse Bos om een uitdagende speurtocht te lopen. Deze speurtocht bleek wel heel erg uitdagend, aangezien er af en toe wat verkeerd gelopen werd.

Gelukkig was iedereen op tijd weer terug om op het clubhuis een momentje van vrije tijd te pakken. Kort daarna werd een begin gemaakt aan het Indiana Jones-toneelstukje van die avond. Inmiddels was iedereen al flink aan het rommelen van binnen en toevallig stond het eten toen al klaar. Deze keer geen Macaroni, maar kip met zoetzure saus en rijst. Hieronder is te zien hoe iedereen nog even zit te wachten op het eten.

Eten!

Na het eten werd nog even doorgegaan met het voorbereiden van het toneelstukje, wat spellen in het park en daarna nog de toneelstukjes zelf. De bevers moesten toen naar bed toe, maar de dolfijnen gingen nog een keertje het park in om het smokkelspel te doen. Daarna gingen ook zij naar bed toe.

De volgende ochtend werd de leiding al weer vroeg gewekt door kinderen die erg enthousiast waren om te gaan zwemmen. Het was nog wel heel erg vroeg, dus de kinderen mochten wel weer even gaan slapen... Na het opstaan, ontbijten met een eitje, opruimen van alle persoonlijke spullen werd er afgereisd naar de overkant om alle overgebleven energie in het zwembad te stoppen.

Om half een stonden de ouders weer klaar om de (inmiddels makke) kinderen op te halen. Na een groepsfoto en het uitzoeken van gevonden voorwerpen mochten ze echt naar huis toe.

Wij (de leiding) vonden het erg leuk en we hopen dat het zomerkamp ook zo leuk gaat worden!

De foto's komen binnenkort!