Leeghwatergroep

Zaterdag 12 januari was onze jaarlijkse Boerenkoolfuif. Na de opening om 13 uur gingen we met de Bevers naar de ijsbaan in Haarlem om te schaatsen. Toen iedereen er was zijn we met zijn allen naar binnen gegaan en hebben voor de scouts die geen schaatsen hebben, de schaatsen gehuurd.

Na een paar uurtjes geschaatst te hebben, waarbij duidelijk is dat sommige toch net iets beter zijn hierin dan anderen,  enmet de benodigde koek en zopie, zijn we met zijn allen teruggereden naar het clubhuis. (met dank aan de ouders voor het halen en brengen).

Daar konden de Bevers even bijkomen met het kijken van een leuke film, terwijl de boerenkool ondertussen opgewarmd werd. Na de film hebben we met alle groepen samen vele kilo’s boerenkool gegeten en aan de lege pannen te zien vonden ze het best lekker.

Hierna zijn veel van de Bevers door hun ouders opgehaald en naar huis gegaan, maar de Bever die nog was gebleven heeft daarna meegedaan met de Pub quiz. Ze hadden een quiz gemaakt van de meest uiteenlopende vragen.

Na de quiz was de gezellige nieuwjaarsreceptie waar ook alle ouders altijd van harte welkom zijn met tot slot een borrel voor de leiding van de Scouting zelf.