Leeghwatergroep

Na een week Wilde Vaart Zomerkamp is het eens tijd om terug te blikken op het kamp. Wat vonden de leden en leiding?

 

Er zijn van die van weken dat je geen idee hebt waar de tijd blijft, maar deze week slaat echt alles. Deze zomerkampweek, 2016, op de Kaag ging écht super snel. Met een goede balans tussen programma en vrije tijd en met eigen inbreng van de leden.

Thanks iedereen xx!

- Daniël

 

Voor mijn eerste wv zomerkamp vond ik dit kamp een leuk kamp waar we veel deden en waar we ook genoeg vrije tijd hadden om wat voor jezelf te doen.

- Stan

 

Kerel, ik zal je eens wat zeggen. Voor een kamp dat normaal  voor arme paupers is, was het zeer geslaagd en gezellig voor zo’n rijk persoon als ik. In het begin spuugde ik hierop, maar nu ben ik hier niet meer te rijk voor. De ballen.
- Laurens

 

Het was zoals altijd een leuk kamp. Ondanks dat het weer niet altijd even mooi was, hebben we er met z’n alle iets gezelligs van gemaakt. Haha doei.

- Marte

 

Natuurlijk is bomebamp bij de wv elk jaar weer geweldig. Ondanks een gebroken voorstag hebben toch nog lekker gezeild en zo, en zijn we eindelijk uit de gevangenis ontsnapt! Zoals altijd  veel gelachen en gezelligheid gehad.  Op naar een douche!

Spätah

- Romée

 

Dit jaar zaten we met z’n allen ‘in de gevangenis’. Celblok A en B konden ontsnappen door puzzels te op te lossen en daarmee sleutels te verdienen. Gelukkig zijn we allemaal ontsnapt! Het was super leuk!

- Annabelle

 

Dit jaar hadden we een bucketlist gedaan. We moesten bijvoorbeeld met een koe op de foto of een drieling geboren laten worden midden op het strand. Dat is heel erg lachen. Het was een super kamp.

- Anouk

 

Weer eens iets anders dan andere jaren, een leuk nieuw programma en een enthousiaste leiding. We hebben veel gedaan en een leuke actieve week achter de rug. De trektocht naar Haarlem was ook erg leuk, ondanks een paar kleine lage bruggen…  Al met al een hele relaxte week met een leuke groep.

- Jordy

 

Voor mijn eerste wv kampf in 5 jaar was het zoals vanouds weer geweldig. Ik heb hier zeker genoeg geld voor uitgegeven, chapeau

- Tom

 

Na 40 liter deet, kakkers, kampvuur, trektocht, grote ontsnappingen en een hoop gezelligheid is het kamp helaas weer afgelopen. Ik zal het gaan missen!

- Kamphmutter Jaimy

 

Een leuk kamp met een leuke, enthousiaste groep Wilde Vaarders. We zijn er in geslaagd het programma te doen en genoeg tijd over te houden om dingen voor onszelf te kunnen doen.

- Buchan