Leeghwatergroep

Vandaag was het een beetje raar weer, het leek alsof het een koude herfstdag zou worden met regen en veel wind, maar als je buiten kwam dan kwam je erachter dat je eigenlijk best goed een korte broek aan had kunnen doen. Het was voor 13:00 al opgehouden met regenen, dus we gingen lekker zeilen. Omdat we maar met z'n zessen waren, gingen we maar met één boot, dus dat was natuurlijk super gezellig.
 
Jordy had nog cake, hagelslag en slagroom meegenomen, dat was namelijk overgebleven van die ochtend met de bevers. Toen we klaar waren om te vertrekken voeren we eerst naar de totempaal, omdat Michiel en Daniel wilden gaan zwemmen. Binnen 10 seconden waren ze alweer uit het water, het was namelijk nou niet bepaald zwemweer ofzo. Bij de totempaal hebben we cake met slagroom en hagelslag gegeten.
 
Toen iedereen genoeg had gehad, gingen we weer zeilen. Vanwege de harde wind gingen we aardig schuin en bleven we niet echt droog in de boot. We kregen na een paar minuten de mededeling dat we een spel gingen doen met de Zeeverkenners: Er waren twee skippyballen, als je een skippybal had, moest je proberen de bal bij anderen in de boot te gooien of er tegenaan. In de boot was dan 2 punten en tegen de boot 1 punt. Als de bal in onze boot kwam, ging er bij ons een punt van af.
Dus oke, duidelijke regels, laat het spel beginnen. 
En natuurlijk kwam bij ons iemand op het idee om de overgebleven slagroom op de skippybal te spuiten en dan de skippybal naar de andere boot te gooien. Lekker toch? 
Ik heb geen idee wie er uiteindelijk heeft gewonnen, maar we hebben vooral veel lol gehad!
 
Annabelle