Leeghwatergroep

Afgelopen zaterdag zijn de eerste opkomsten na de zomervakantie van de Leeghwatergroep weer geweest. De bevers en dolfijnen bleven gewoon in het clubhuis, alhoewel, de dolfijnen hebben eigenlijk de hele opkomst in het park doorgebracht. De zeeverkenners en wilde vaart zijn het water opgegaan waar er in ieder geval flink geoefend is voor de komende Roei-, Zeil en Wrikwedstrijden. 

Bij het clubhuis staat nu een echt gepionierd scoutingbouwwerk met spandoek erin. Op deze manier wordt het nu duidelijker naar de buitenwereld dat Scouting Leeghwater op deze locatie zit en dat we erg leuke activiteiten doen. Hieronder zie je hoe goed dit gelukt is. 

Pio-spandoek-site

 

Komende tijd staat er weer een vol programma voor de boeg, zo gaan de Dolfijnen weer een aantal keer zeilen, doen de wilde vaart en zeeverkenners weer mee aan de RZW, gaat de leiding naar de Scout-In, zijn er zwemwedstrijden, etc. Volgend jaar in de zomervakantie zal in ieder geval het NaWaKa zijn in Roermond. Daar zullen zo'n 5000 waterscouts aanwezig zijn. De dolfijnen, wilde vaart en zeeverkenners zullen hierheen gaan. Kijk voor meer informatie op www.nawaka.nl!

Heb je interesse om een keertje te komen kijken? Stuur dan even een berichtje via het contactformulier